OVER MIJ

Als levensonderzoeker ben ik altijd op weg geweest naar nieuwe paadjes om in te slaan. De laatste jaren geef ik richting aan anderen om zichzelf te (her)ontdekken, talenten bloot te leggen en contact te maken met de eigen natuur.


Als moeder heb ik me ondergedompeld in het gezinsleven. Wat een leerschool om verantwoording te dragen voor twee van die kleine mini-ons-mensjes. Dagelijks krijgen mijn man en ik een spiegel voorgehouden.

Als filmmaker heb ik ontdekt dat mijn vak overbrengen aan anderen een heel grote passie is. Na het ontwerpen voor een lesprogramma voor het basisonderwijs, was ik enorm trots op de prijs die ik daarvoor kreeg. Wanneer kinderen na het film-

project zelf aan de slag gaan thuis, ben ik gelukkig.DE KERN


Natuur

Wij zijn natuur. Soms lijken we dat te zijn vergeten. Mijn missie is uitdragen dat we onderdeel zijn van alles wat er hier leeft op aarde. En dat we eindeloos veel kunnen leren van Moeder Natuur. Ik kan mezelf verwonderen wanneer ik een eekhoorntje in een boom zie, terwijl het zonnetje door het bladerdek naar beneden dwarrelt. Ook voel ik diep respect voor de kracht  van een eeuwenoude boom.

Creativiteit

Oplossingen bedenken, vormgeving zoeken, verhalen verzinnen, gevoelens uitdrukken.

Spelen met woorden, blikken vangen op camera.

Eelt op handen kweken, hopen dat het gaat lukken.

De bossen opzoeken om me te laten overrompelen door dat ene frisse idee.

Niks weggooien want misschien kan ik er nog wat mee...


Inspireren

Er gaat geen dag voorbij of er is iets wat me raakt.

Jarenlang had ik een levensmentor. Van haar heb ik heel erg veel geleerd. Toen ze stierf bedacht ik me dat het nu mijn tijd was om zelf de mentor te worden. Dus nu hoop ik anderen te inspireren. Dat zijn helemaal niet altijd grote dingen. Ik geloof in het kleine, het bescheidene, het lieve...

Het zit denk ik in het herkennen van alles wat je onderweg wordt aangereikt.

LAATSTE NIEUWS

15 mei, 2023

Jeey... Eindelijk gaat de site online... Telkens waren allerlei klussen belangrijker dan mijn digitale visitekaartje. En ook al is hij nog niet klaar, nu staat hij in ieder geval op het www.


15 juni, 2022

De beslissing om ook op andere scholen voor de klas te gaan staan als vakdocent. Met Qrabbl ben ik makkelijk te boeken.


April, 2022

Zelf ook eens een coach ter hand genomen om te ont=wikkelen. Heerlijk om getriggerd te worden eens opnieuw naar mezelf te kijken.